"Бракът е отживелица ли?": Лолита се ядоса - месеци след слуховете за годеж с Григор Димитров (СНИМКА)


"Бракът е отживелица ли?": Лолита  се ядоса - месеци след слуховете за годеж с Григор Димитров (СНИМКА)
Снимка: Instagram

50518 0

Последната дама, за която бе публично известно, че е половинката на най-добрия български тенисист Григор Димитров - Лолита Османова, сподели любопитна публикация. Тя стори това в един от двата си профила в социалната мрежа Instagram.

Темата в поста бе бракът. Тя изрази несъгласие с мнението, че е отживелица и пламенно го защити. Напомняме, че един от последните слухове около връзката на рускинята с българина бе, че Гришо ѝ е предложил годеж. Дали към момента са заедно няма официално потвърждение от някой от тях, но по-скоро се смята, че са прекратили отношенията си.

Ето какво мнение пък изрази тя за брака, който явно е много важен за нея (отговаряйки на свой последовател, който я е питал дали е нормално 5 години да е с човек без да са с брак).

"Бракът е отживелица ли?

"Нормално ли е да живееш 5 години с човек без печат в паспорта?" - въпрос от последовател.

Първо, за всяка определена двойка има различни неща - нормалното е нормално по различни начини. Ключът е двойка. Това е - всеки член от съюза трябва да бъде искрено удовлетворен.

Ако има желание да питате подобни въпроси блогър, приятелка, психолог или някого другиго - подозирам, че подобно категоризиране е досадно за жена.

Дали ще се чувства добре, ако кажа, че е ОК? Отговорът е очевиден.

Чувствата са си чувства. Те няма нужда да бъдат променяни под влиянието на трети човек и мнението му. Дори това мнение да е на интелигентен и опитен човек.

Печатът сам по себе си може и да не е важен. Това, което е важно, е решението на мъж да се ожените и да те посочи като негова". Наскоро пък напомниха на Лолита за Гришо с "Где Димитров".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички