Дани Алвеш нае адвоката на Меси да го защитава и да го спаси от затвор


Дани Алвеш нае адвоката на Меси да го защитава и да го спаси от затвор
Снимка: Getty Images/Guliver

3768 0

Дани Алвеш ще направи всичко възможно да се измъкне от затвора, където е заради обвинение в изнасилване. Бразилецът е наел адвоката на Лионел Меси, който да ги защитава в съда.  Бившият футболист на Барселона, ПСЖ и Ювентус е заплашен от 4 до 12 години затвор.

Според La Vanguardia Алвеш е наел адвокат Кристобал Мартел, който в миналото представляваше интересите на Лионел Меси, Карлес Пуйол и Хосеп Бартомеу. Също така защитаваше Барселона в делото за трансфера на Неймар. Мертел се счита за успешен адвокат в областта на наказателното право.

Мартел ще работи заедно с Мирайда Пуенте, настоящият адвокат на Алвеш. Сега се работи по обжалване на задържането на футболиста, на когото беше отказано правото да излезе под гаранция.

Новините за залавянето на футболиста шокираха футболната общественост в Испания. Той ще бъде задържан без право на освобождаване до приключването на процеса. Алвеш не се признава за виновен за престъплението, но вече няколко пъти дава противоречиви показания. Освен това се появи и информация, че Алвеш ще бъде преместен в друг затвор - ето защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички