Потвърдено: Ал Насър желае легендата на Барселона Серхио Бускетс за съотборник на Кристиано Роналдо


Потвърдено: Ал Насър желае легендата на Барселона Серхио Бускетс за съотборник на Кристиано Роналдо
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

1271 0

Експертът по футболни трансфери - Фабрицио Романо, потвърди слуховете около бъдещето на легендата на Барселона - Серхио Бускетс, който макар и изтичащия си договор, все още не е взел решение как ще продължи знаменитата си кариера.

Спецът информира, че новият клуб на Кристиано Роналдо - Ал Насър, се интересува от правата на испанския халф. Става ясно, че саудитският тим желае да привлече Бускетс в редиците си това лято.

Ал Насър иска да се възползва от инерцията си след трансфера на един от най-великите футболисти в историята, за да привлече нов такъв от световна величина. В лицето на Бускетс те виждат перфектното решение. Испанецът е част от Барселона от далечната 2008-а година, записвайки над 600 срещи и печелейки 30 трофеи с каталунците. Освен това, на сметката си той има триумф на Световното първенство през 2010-а година и на Европейското 2012 г.

През новия сезон той записа 27 двубои до момента, отличавайки се с 1 асистенция. След като ръководството на клуба излезе с позиция, че желае да удължи контракта на дефанзивния халф, всичко остана в неговите ръце. Към момента той не отхвърля окончателно оферти към себе си, каквито не липсват.

"Ал Насър се цели в Серхио Бускетс като потенциална цел през юни. Клубове от елита на САЩ, включително Интер Маями, вече пробваха да го привлекат. Бускетс трябва да реши дали иска да остане и да продължи с Барселона, или да опита ново предизвикателство в друга страна", гласи написаното от Романо.

Ето какви са последните информации за състоянието на Бускетс, който наскоро получи тежка контузия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички