Звезда на Сити присъствал на партито на Менди, в което той вилнял сексуално


Звезда на Сити присъствал на партито на Менди, в което той вилнял сексуално
Снимка: Getty Images/Guliver

2440 0

Един от съотборниците на Бенжамен Менди е присъствал на партито му, в което две жени твърдят, че са били изнасилени от защитника, твърди "ВВС". Става въпрос за британеца Джак Грийлиш.

В информацията се казва, че Грийлиш и Менди са отишли в нощен клуб, преди да се върнат в обитаваното от французина имение в Чешир. Както е известно, във въпросната вечер две жени твърдят, че са били насилени от футболиста и от неговия приятел Луис Саа Матури.

Една от обвинителките на Менди е била на 17 години по времето, в което твърди, че е била насилена. Това се е случило на парти в дома на Менди, на което е присъствал и Грийлиш.

"Те бяха с Джак Грийлиш. Имаше няколко момичета около него, но те правеха снимки и видеоклипове с приятелите му. Клубът не хареса това. Искаха снимките да бъдат премахнати. Имаше кратък разговор. Отне им известно време да се измъкнат", е казала жената.

Преди да влязат в къщата, тя и още 3 момичета са си предали мобилните телефони, преди да ги пуснат. "Вече имаше две момичета на дивана. Те седяха до Джак, той искаше водка", казва обвинителката и споделя, че друга жена ѝ е казала, че е правила секс с Грийлиш. Междувременно, Менди бе оневинен по едно от обвиненията в изнасилване. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички