Гимнастичката с най-много световни титли - Дина Аверина, избра между Роналдо и Меси


Гимнастичката с най-много световни титли - Дина Аверина, избра между Роналдо и Меси
Снимка: Instagram

2887 0

Успешната руска гимнастичка Дина Аверина коментира спечелването на световната титла от Аржентина в Катар. 18-кратната световна шампионка по художествена гимнастика направи своя избор между двете икони на световния футбол в последните 10-15 години - Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Аверина, която заедно със сестра си Арина, която е близначка, промениха историята на този спорт, призна, че е пропуснала да гледа финала на Световното първенство по футбол между Аржентина и Франция. След многобройни съвети обаче тя си е пуснала мача, за да го изгледа.

"За съжаление, не можах да гледам на живо финала на Световното първенство. Но всички ме съветваха да изгледам мача, което и направих, и наистина беше интересно. От самото начало подкрепях Аржентина и Меси, ако избирам между него и Кристиано Роналдо, ще направя своя избор в полза на аржентинеца.

Дали той е най-великият футболист? Да, той сега, струва ми се, е спечелил всички възможни титли", заяви гимнастичката, цитирана от "ТАСС". А ето кога Роналдо и Меси играят един срещу друг, вероятно за последно

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички