Ами сега? На снимката, счупила рекорда на Instagram, Меси държи фалшива световна купа?


Ами сега? На снимката, счупила рекорда на Instagram, Меси държи фалшива световна купа?
Снимка: Getty images

3882 0

На снимката на Лионел Меси, която той публикува в Instagram, а тя събра рекорден брой харесвания в историята на социалната мрежа, аржентинецът държи фалшива световна купа, съобщава RMS Sport. Снимката, на която звездата държи трофея от Световното първенство по футбол, събра невероятните около 75 милиона "лайк"-а и изпревари значително снимката на кокошо яйце от 2019-а, която държеше рекорда за най-много "лайк"-ове.

Оказва се, че на първия фотос от публикацията на Меси той не държи оригиналния трофей, а копие, направено от фенове от Буенос Айрес. Те са отнесли трофея в Катар като талисман и са го дали на аржентинските национали по време на почетната им обиколка след триумфа на Мондиал 2022.

Копието е минало от ръка на ръка, докато се озовава у Меси. Звездата не разбира, че държи фалшива купа, докато Анхел Ди Мария не му обяснява това, като му показва обратната страна на трофея. На снимка е започетана моментът, в който двамата съотборници се смеят на недоразумението. А ето каква статуетка получи Меси при завръщането си в ПСЖ. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички