Феномена разкри защо Марадона носел часовници и на двете си ръце


Феномена разкри защо Марадона носел часовници и на двете си ръце
Снимка: Getty Images/Guliver

4304 0

Бразилската футболна легенда Роналдо разказа за своите отношения с покойния Диего Марадона. Аржентинската легенда си отиде на 25 ноември след инфаркт на 60-годишна възраст. Феномена разкри и защо световният шампион от 1986 година е носил часовници и на двете си ръце.

"Диего остави много богато наследство във футбола. Много е трудно да се примириш със загубата му. Бях много изненадан от новината за смъртта му, бях силно натъжен. Той промени живота на много хора. Винаги ще съм благодарен, че той бе мое вдъхновение", заяви Роналдо, цитиран от "The Mirror".

"Спомням си, че един ден дойде в Мадрид и заедно отидохме на вечеря. Диего по някаква причина носеше два часовника. Казваха, че не ходи никъде без тях. Попитах го защо носи часовник и на двете си ръце, а той каза, че са подарък от дъщеря му, така че никога не ги сваля", допълва бразилецът.

"В края на нашата среща той свали един часовник и ми го подари. Аз не исках да го приемам, но той се ядоса, така че нямах избор. Ще запазя този часовник до края на живота си в знак на неговата щедрост и приятелство", завърши Феномена. А каква е историята зад фланелката, с която Лео Меси изказа почит към Марадона, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички