Марадона-младши: Баща ми трябваше да живее още дълги години със семейството си


Марадона-младши: Баща ми трябваше да живее още дълги години със семейството си
Снимка: Instagram

898 0

Диего Марадона Синагра, син на покойната футболна легенда Диего Марадона, призна, че не може да се примири със смъртта на баща си. Аржентинската звезда си отиде на 25 ноември на 60-годишна възраст след инфаркт. За смъртта му започна разследване срещу лекаря му Леополдо Луке.

"Имам проблеми със съня. Затварям очи, но не мога да заспя. Не приемам смъртта на баща си и не мога да я приема. Той трябваше да живее още много години и да бъде със семейството си. Не знам дали някога ще го приема. Трудно е да се примириш с факта, че той почина на толкова млада възраст, но такъв е животът", заяви Марадона-младши, цитиран от "Marca".

"Пандемията засегна всички, включително и него. Трудно е, когато не можеш да правиш това, което обичаш, баща ми също страда от това. Никога не съм мислил за най-лошото. Всички знаехме за състоянието му, но винаги се опитвахме да помогнем на баща ми", допълва Диего. Той бе признат от легендарния футболист едва през 2016 година. Марадона-младши се роди в Неапол през 1986 година. А ето за кого е последното съобщение на Марадона, преди да почине. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама