Марадона-младши: Баща ми трябваше да живее още дълги години със семейството си


Марадона-младши: Баща ми трябваше да живее още дълги години със семейството си
Снимка: Instagram

4345 0

Диего Марадона Синагра, син на покойната футболна легенда Диего Марадона, призна, че не може да се примири със смъртта на баща си. Аржентинската звезда си отиде на 25 ноември на 60-годишна възраст след инфаркт. За смъртта му започна разследване срещу лекаря му Леополдо Луке.

"Имам проблеми със съня. Затварям очи, но не мога да заспя. Не приемам смъртта на баща си и не мога да я приема. Той трябваше да живее още много години и да бъде със семейството си. Не знам дали някога ще го приема. Трудно е да се примириш с факта, че той почина на толкова млада възраст, но такъв е животът", заяви Марадона-младши, цитиран от "Marca".

"Пандемията засегна всички, включително и него. Трудно е, когато не можеш да правиш това, което обичаш, баща ми също страда от това. Никога не съм мислил за най-лошото. Всички знаехме за състоянието му, но винаги се опитвахме да помогнем на баща ми", допълва Диего. Той бе признат от легендарния футболист едва през 2016 година. Марадона-младши се роди в Неапол през 1986 година. А ето за кого е последното съобщение на Марадона, преди да почине. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички