Фенка №1 на Световното в Катар- Ивана Кнол, се добра и до Холанд (СНИМКА)


Фенка №1 на Световното в Катар- Ивана Кнол, се добра и до Холанд (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

3314 0

Хърватската инфлуенсърка в социалните мрежи Ивана Кнол, известна като "най-сексапилната фенка на Световното първенство по футбол", позира с нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Халанд в Ибиса. Норвежкият нападател се наслаждава на известен престой в Испания след звездната си кампания с "гражданите".

Холанд вкара 52 гола в различни състезания за отбора на Пеп Гуардиола през 2022-23 г. Той беше страхотен през първия си сезон в Англия, след като се присъедини към английския тим от Борусия Дортмунд.

Кнол, от друга страна, стана известна с титлата Мис Хърватия. Тя привлече допълнително внимание, след като посети мачове от най-високо ниво и се срещна с футболни звезди.

"Само се забавлявам с всички. Предполагам, че хората ме харесват, защото изглеждам добре. Не се интересувам от срещи с никого тук. Намерението ми е да накарам хората да се усмихват, това е всичко. Феновете, които срещам навсякъде, ме обичат. Но когато сега ходя на мачове, приятелите ми няма да седнат с мен и ще се преместят на други места заради камерите", заяви Кнол преди време, а заради Световното разсърди няколко други фенки, които също очакваха подобно внимание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички