5-те най-секси фенки на Мондиал 2022: Ивана пое славата, НО други се "разсърдиха" (ГАЛЕРИЯ)


5-те най-секси фенки на Мондиал 2022: Ивана пое славата, НО други се "разсърдиха" (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Getty Images

3808 0

Освен головете, футболистите, красивите отигравания и чисто спортните детайли, футболни привърженици се заглеждат и по чаровните фенки по стадионите. На Световното първенство по футбол в Катар "кралицата" бе една - хърватката Ивана Кнол.

За нея се изписа най-много, като тя не пропускаше възможностите да смеси подкрепата си към "шахматистите" с това да покаже провокативно облекло и да грабне вниманието. Категорично не остави шанс на другите красавици да получат толкова внимание, колкото тя.

Кои допълват топ 5 на най-секси популярните фенки от Мондиал 2022?

След Ивана Кнол е наредена венецуелката Вероника Уефер, която по подобие на всички останали в класацията, залага на по-провокативно съдържание и снимки, за да привлича повече "фенове". Мария Фернанда пък е от Onlyfans и пристигна в Катар специално за Световното.

Алау Хаф бе обещала за голям подарък към последователите ѝ, ако Уелс стигне до четвъртфиналите на Световното първенство. За нещастие не само на феновете на "драконите", но и на тези на Хаф - Уелс отпадна още в груповата фаза. Янет Гарсия пък е последната дама, попадаща в класацията.

Можете да ги видите тук - "Ангелите на Катар": топ 5 най-секси фенките от Световното първенство (ГАЛЕРИЯ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички