Кой може да задмине Холанд във Висшата лига? Новият сезон с оферти за майстори


Кой може да задмине Холанд във Висшата лига? Новият сезон с оферти за майстори
Снимка: Getty Images

2601 0

В началото на август тази година ще бъде подновена английската Висша лига. Манчестър Сити, който е шампион в последните три години, ще сложи старт на новата кампания с дуел срещу завръщащия се в елита Бърнли. До началото има около месец и половина, но платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg вече предлага интригуващи коефициенти и пазари за майстори.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

Има ли кой да измести Ерлинг Холанд при голмайсторите във Висшата лига?

Един от най-големите и любопитни въпроси пред старта на новия сезон е дали норвежкият нападател на Манчестър Сити Ерлинг Холанд ще задържи формата си. Той направи мечтана първа кампания в елита на Англия, като без особени проблеми грабна голмайсторския приз със своите 36 гола (въпреки че не игра във всички мачове, а в някои бе на терена за по четвърт час).

Зад него остана Хари Кейн с 30 попадения, а следващият бе Айвън Тони с 20. Не е изненада, че коефициентите на Sesame.bg отново поставят Ерлинг Холанд като големия фаворит за голмайсторския приз. Ставката за това той да го завоюва във втора поредна година е 1,92. Съответно пък пазарът за това той да бъде изпреварен и в крайна сметка Хари Кейн да триумфира с приза е 7,75.

Освен Хари Кейн: Кой може да изпревари Холанд по голове в Англия?

Много важно е да се отбележи, че има сериозна вероятност английският нападател да се раздели с Тотнъм. Неговият договор е до лятото на 2024 година, като има спекулации за трансфер както на Острова, така и извън Висшата лига.

Звезди на Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Арсенал са следващите с най-сериозен шанс да изместят Холанд при голмайсторите. Коефициентът за това Мохамед Салах да бъде с най-много попадения в шампионата е 8,75, докато за това да бъде Маркъс Рашфорд е 19,00. Точно толкова е и ставката за Дарвин Нунес, докато за Габриел Жезус е 21,00.

Носителят на "Златната ръкавица" не е сред топ 5 на фаворитите за нов успех

Друг ценен индивидуален приз след всеки сезон е "Златната ръкавица", която се връчва на вратаря с най-много "сухи мрежи" през кампанията - иначе казано, най-голям брой мачове без допуснат гол. За последния сезон наградата отиде за Давид де Хеа (17), а в кампанията преди това Алисон и Едерсон си разделиха приза с по 20.

Любопитното е, че от сезон 2017/18 насам (включително) само Де Хеа (2 пъти), Алисон (2 пъти) и Едерсон (3 пъти) са печелили наградата. Коефициентът на Sesame.bg за това тя отново да попадне в стража на Сити е 2,00, докато за това Алисон да я грабне е 3,25. Арън Рамсдейл (13,00), Ник Поуп (13,00) и Юго Лорис (17,00) също са с по-добри шансове от Де Хеа (21,00) според пазарите на платформата за онлайн спортни залози.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички