Ивана Кнол побърка феновете си, искат да я видят как изглежда "отдолу"


Ивана Кнол побърка феновете си, искат да я видят как изглежда "отдолу"
Снимка: Instagram

2971 0

Световното първенство по футбол приключи, но с него не угасна интересът на феновете към най-известната фенка в Катар - Ивана Кнол. Последователите на знойната хърватка в Instagram растат, а някои от тях направо си тормозят брюнетката, пише "Daily Star".

Мис Хърватия не спира да публикува разголени снимки, с което спомага за това да бъде тормозена. За някои нейни последователи обаче да я видят по изрязан бански не е достатъчно и те ѝ предлагат да си направи акаунт в "OnlyFans".

Kaкто е известно, там дамите качват свои голи снимки и видеа, а желаещите да ги гледат плащат месечна такса, за да имат достъп. "Създай акаунт в "OnlyFans", "Бих се регистрирал в твоя акаунт в "OnlyFans" на мига", пишат почитатели на пищния модел.

Най-фрапиращият коментар към г-ца Кнол обаче беше следният: "Може ли да видим как изглеждаш отдолу?".

Ивана беше хит в Катар, като често беше снимана от местните фенове, когато се появеше в някоя от оскъдните си дрешки на някой от стадионите. Според арабски бизнесмен обаче катарците не снимали хърватката, защото я харесват.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички