Дъжд от упреци към Джорджина на Роналдо за начина, по който възпитава децата им


Дъжд от упреци към Джорджина на Роналдо за начина, по който възпитава децата им
Снимка: Instagram

18241 0

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес беше критикувана в социалните мрежи след свое интервю. Инфлуенсърката се опитва да се покаже като много добра майка на петте деца на звездата, които му помага да отглежда (две от тях са родени от нея). Потребители в социалните мрежи обаче не намират някои от методите ѝ за подходящи и я осъдиха за това.

В интервю за телевизионното шоу "El Hormiguero" испанката с аржентински произход призна, че възпитава децата си да не отвръщат на насилие. Тя разкри, че едно от наследниците на Роналдо се е прибрало вкъщи разплакано и е споделило, че е било бито в училище. Джорджина му е казала да продължи да си учи и да не отвръща на насилието.

Според нейни последователи съветът ѝ може да насърчи виктимизацията и пасивността у децата. Родригес разкри още, че е строга майка и не толерира изхвърлянето на храна вкъщи. За тази цел понякога тя пуска на децата им с Роналдо клипчета на гладуващи деца.

Заради последното жената до Роналдо беше осъдена, че може да докара на малчуганите чувство за вина, вместо да ги накара да осъзнаят колко е важно да не пилеят храна. По-рано, след като поради кола на Роналдо за 3 рождени дни поред, Джорджина се зарече повече да не го прави.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички