Джорджина "открехна" вратата за новия си живот в Рияд


Джорджина "открехна" вратата за новия си живот в Рияд
Снимка: Getty Images

4365 0

Вече познаваме Джорджина Родригес не само защото е съпруга на известен футболист, но и защото вече си е създала име в списъка на най-следваните ни знаменитости в Instagram.

Двойката се запознава, когато Кристиано Роналдо играеше за Реал Мадрид, а тя беше продавачка в луксозен магазин в столицата. След няколко години връзка и деца, те продължават да са една от най-солидните световно известни двойки.

Инфлуенсърката разкри някои подробности от живота си с футболиста. Както е публикувано от Sportweek, Кристиано не може и не обича да готви, в дома им или готвачът готви или Джорджина.

Освен това Джорджина коментира усложненията на новата си резиденция, оплаквайки се, че таваните са толкова високи, че обикновена смяна на крушката води до огромен дискомфорт.

Що се отнася до промените, които животът им претърпя поради скорошното им преместване на изток, властите пренебрегват факта, че живеят под един покрив, без да са женени. И това е, че дори законите на тази страна не са в състояние да разделят толкова близко семейство. А вече беше забелязано, че Джорджина не може да се справя с правилата от Близкия Изток, в които трябва да прикрива голяма част от пищното си тяло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички