Агония: Джорджина на Роналдо с 3 спонтанни аборта преди смъртта на бебето ѝ (ВИДЕО)


Агония: Джорджина на Роналдо с 3 спонтанни аборта преди смъртта на бебето ѝ (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

4635 0

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, направи тежко признание. Оказва се, че двойката е трябвало да преживее три спонтанни аборта преди да се роди дъщеричката им Бела. 

Както е известно, докато беше в състава на Манчестър Юнайтед, на Кристиано му се родиха близнаци, но за съжаление момченцето - Анхел, почина при раждането. За щастие обаче, Бела е здрава и се радва на семейно щастие. 

Самата Джорджина за пръв път разказа, че е имала три спонтанни аборта преди да забременее с близнаци. Това ще бъде разкрито по време на втория сезон на поредицата в Netflix, посветена на живота на половинката на Роналдо. 

Тежка бременност след трите аборта 

Джорджина Родригес признава, че е имала ужасна бременност, изпълнена с притеснения и физически проблеми. Говорейки по темата, Родригес казва: "Всеки път, когато отивах на гинеколог през нощта, сънувах кошмари, защото се притеснявах в какво положение ще бъдат бебетата, какво ще бъде раждането, дали няма да се наложи цезарово сечение.

Много се страхувах при всеки ултразвук. Чувствах се много напрегната, защото бях имала три предишни спонтанни аборта и се прибрах у дома на парчета", признава тя. 

"Аз съм Джорджина" продължава с втори сезон в края на настоящата седмица. В поредицата тя ще влезе и по-дълбоко в темата със загубата на Анхел - близнакът на Белла. 

"Те са родени на Великденския понеделник. Настъпва най-очакваният момент и сърцето ти спира", казва Родригес в документалния филм.

"Бела се роди силна и здрава, но част от сърцето ми се разби. Питаш се как ще продължиш напред. Не бях готова да приема или да призная това, което ми се беше случило, и не бях готова да разкажа на децата си за него. Тъй като все още имах коремче, им казах, че Анхел ще почака още малко, за да се роди, докато Крис не им каза, че Анхел е в рая. Това беше една доза реалност."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички