Братската война продължава с пълна сила - Матиас се закани на Пол Погба и го нарече предател


Братската война продължава с пълна сила - Матиас се закани на Пол Погба и го нарече предател
Снимка: Getty Images

2332 0

По-големият брат на футболиста на Ювентус Пол Погба - Матиас Погба, публикува изявление в социалните мрежи, с което отговори на новината от деня, че "Погба бил отвлечен и изнудван от група мъже, сред които и брат му".

"Стана ясно това, което очаквах. Малкото ми братче най-накрая започва да показва истинското си лице. Той е излъгал полицията и е разказал тези неща (б.р. на медиите)", започва Матиас, който допълва, че Пол е искал да го прати в затвора:

"Пол, искаше да ме накараш да замълча и да ме пратиш в затвора. Подозирах нещо такова и вече виждам, че това е така. Аз ще споделя моята версия на фактите и, за разлика от теб, имам с какво да докажа правотата на думите си и да изоблича твоите лъжи. Казвам ти отново: Братче, не е хубаво да манипулираш хората".

Матиас завършва със заканата, че "когато всичко стане публично достояние", светът ще разбере какъв "страхливец, предател и лицемер" е бившият играч на Манчестър Юнайтед: "Не става дума за пари - ти ме натопи и аз замалко да умра заради теб. Ти ме изостави в дупката докато бягаше, опитвайки се да се правиш на невинен. Когато всичко стане публично достояние, хората ще видят, че на този свят няма по-голям страхливец, предател и лицемер от теб".

*Припомняме, че Матиас Погба се зарече да "хвърли бомба" и за Килиан Мбапе (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички