Шакил О'Нийл посочи какво трябва да направят децата му, за да получат част от огромното му богатство


Шакил О'Нийл посочи какво трябва да направят децата му, за да получат част от огромното му богатство
Снимка: Getty Images

3833 0

Един от най-добрите баскетболисти стъпвали на паркета някога - Шакил О'Нийл, даде доста интересно интервю, в което посочи какво трябва да направят неговите деца, ако искат да получат правото да се докоснат до богатството му, което се оценява на близо 400 милиона долара. 

Бившата суперзвезда от НБА заяви в интервю за "Channel 7's Sunrise", че неговите рожби трябва да му представят две дипломи - за средно и висше образование, за да получат част от неговите милиони, както и благословия да стартират собствени бизнеси.

Шак има общо 6 деца - трима сина и три дъщери, двама от синовете му Шарийф и Шакир вървят по стъпките на баща си и преследват кариера в лигата на извънземните. Останалите му деца пък преследват мечтите си и имат желанието да станат предприемачи.

Освен от НБА О'Нийл натрупва голяма част от богатството си, инвестирайки в големи компании като Google, Spotify, както и в редица най-различни ресторанти за бързо хранене в САЩ. По всичко личи обаче, че неговите деца няма току-така да се доберат до неговите умопомрачителни милиони, а ще трябва да се потрудят затова.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза единственият съдия-гей от ФИФА за своите професионални колеги и футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички