Шокиращо: Братът на Пол Погба го заплаши със "скандални разкрития" (ВИДЕО)


Шокиращо: Братът на Пол Погба го заплаши със "скандални разкрития" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2303 0

Грандиозен скандал тресе семейството на футболната звезда Пол Погба в последните часове, след като брат му Матиас публикува странно видео в профила си в Инстаграм. В него Матиас заплашва Пол, че ще направи "шокиращи разкрития" за него.

На прицел на Матиас Погба е не само брат му Пол, но и звездата на френския футбол Килиан Мбапе. Матиас има какво да разкрие и за агента Рафаела Пимента, която пое клиентите на Мино Райола след неговата смърт.

Погба изнудван от един от братята му

Адвокатите на Пол Погба и неговата майка са категорични, че той е обект на изнудване от брат му Матиас. "За съжаление, скорошните изказвания на Матиас Погба в социалните мрежи не са изненада за нас. Те са част от заплахи и добре организиран опит за изнудване на Пол Погба. Компетентните органи в Италия и Франция бяха сезирани преди месец и занапред няма да правим повече коментари по темата заради течащото разследване", е позицията на адвокатите на Пол Погба.

Матиас Погба ще хвърля "бомба" и за Мбапе

Във видеото в социалните мрежи пък Матиас заявява следното: "Ще ви кажа някои важни неща и за Килиан - звездата на световния футбол. Ще има и редица свидетели, които да потвърдят думите ми. Всичко това може да бъде една бомба и да се вдигне голям шум."

Матиас Погба също се занимава с футбол, но играе в аматьорските нива на Франция. Пол Погба пък лекува контузия и ще отсъства дълго от игра след завръщането му в Ювентус от Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички