Кевин Дюрант крие син от порнозвезда


Кевин Дюрант крие син от порнозвезда
Снимка: Getty Images

3162 0

Кевин Дюрант може да е баща на детето на американската порноактриса и модел Лана Роуд, която дебютира във филмите за възрастни на 19 годни, но през 2019 година се оттегля от индустрията.

25-годишната красавица роди сина си Майло на 9 февруари и оттогава упорито крие името на таткото. Първоначално феновете подозираха бившия приятел на Лана - Майк Майлък, който е знаменитост в You Tube.

Именно друг известен инфлуенсър и боксьор - Логан Пол, се изпусна, че Роуд е забременяла от НБА звезда. Уликите сочат към Дюрант, защото по-малко от година, преди да стане майка за първи път, порнокралицата се съгласила да излезе с баскетболист на Бруклин Нетс, където Кевин се изявява от 2019 г. По-късно Лана призна, че с него нямало химия и той дори довел друга жена на срещата. Между другото обаче Роудс подметна, че въпросният мъж е Везни, а по това време единственият в отбора, роден под тази зодия, бе Дюрант.

Другата теория е, че баща на бебето е друг играч на Нетс по това време - Блейк Грифин, на когото малкият доста прилича. В подкаста „Две момичета, една кухня“ Лана показа момченцето си, което беше с рижава коса, но тя заяви, че то е от смесена раса.

Вижте още: Колийн Рууни надмина мъжа си по доходи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички