Екшън: Погба бил отвлечен и изнудван от група мъже, сред които и брат му


Екшън: Погба бил отвлечен и изнудван от група мъже, сред които и брат му
Снимка: Getty Images

3140 0

Пол Погба е бил изнудван от организирана престъпна група, в която участва и брат му Матиас. Полицията във Франция е започнала разследване по твърденията на играча, информира агенция AFP.

Новината идва, след като баткото на звездата на Ювентус разбуни духовете с 3-минутно видео, в което обеща скоро да разкаже скандални тайни за халфа и съотборникът му в националния отбор Килиан Мбапе. 32-годишният Матиас обяви, че ще направи това, тъй като съотборниците на Погба и неговите спонсори "заслужават да научат определени неща".

Погба заведен насила в апартамент, искали му пари

Погба е обяснил, че е бил заведен насила в апартамент в парижкото предградие Лани-сюр-Марн. Там е имало група мъже, негови приятели от детинство, както и двама маскирани. Те са поискали парите за дискретната охрана и протекция, която му е осигурена по време на двата му престоя като играч на Манчестър Юнайтед.

Погба разпознал брат си сред маскираните

Припомняме, че вторият от тях приключи през това лято. Френският национал признава, че е виждал въпросните мъже в Манчестър през април, както и на тренировъчната база на Ювентус в Торино през юли. В оплакването си пред полицията Погба е категоричен, че в очите на един от маскираните е познал брат си Матиас.

Пол Погба винаги е подкрепял своите роднини и приятели от детинство. Единствено е спрял помощта си към един от тях, когато през януари разбира, че той е откраднал 200 000 евро от кредитната му карта.

Мбапе има малка роля в цялата сага. Името му е споменато, тъй като бандата заплашва да пусне фалшива новина как Погба е поискал от шаман да направи заклинание на звездата на ПСЖ.

Ето каква е позицията на Пол Погба за изнудването от брат му Матиас!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички