"Любимият" на феновете бивш президент на ЦСКА Александър Томов се кандидатира за кмет на София


"Любимият" на феновете бивш президент на ЦСКА Александър Томов се кандидатира за кмет на София
Снимка: БГНЕС

1711 0

Бившият президент на ЦСКА - Александър Томов, е взел решение да се кандидатира за кмет на София. Той ще се включи в предстоящите местни избори, които ще се проведат на 29-и октомври.

Томов вече бе номиниран от своята партия "Българска Социалдемокрация - Евролевица". Кандидатурата му бива издигната от 101 интелектуалци и общественици, пишат самите те на сайта си.

Ето какво гласи още съобщението на движението онлайн:

"Той е един от авторите на новата българска Конституция и много икономически закони, а реализираните с негово участие инвестиционни проекти са десетки.

Неговото избиране ще сложи край на дългогодишното управление на ГЕРБ, както и на мимикриращите кандидати , които са коалиционни партньори на тази партия.

Нека София стане началото на истинската политическа промяна в България! Нека изборът на г-н Томов доведе до повече съгласие, прагматизъм и модерност".

Как се представи на "Армията"?

В периода декември 2006 – март 2009-а година Александър Томов е председател на надзорния съвет на ЦСКА. Под негово ръководство тимът триумфира веднъж с шампионската титла и Суперкупата на България. На по-късен етап, до фалита на клуба през 2015-а година, той е президент на "червените".

А на коя историческа за "армейците" фигура Томов дължи пари?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички