Адвокатът на Шакира: Щеше да спести милиони, ако се бе влюбила в Рамос вместо в Пике


Адвокатът на Шакира: Щеше да спести милиони, ако се бе влюбила в Рамос вместо в Пике
Снимка: Getty Images

6338 0

Много интересно изказване направи адвокатът на Шакира, след като певицата беше изправена на съд в Барселона за укриване на данъци. Думите на Пау Молинс хвърлиха още "камъни в градината" на бившия на колумбийката - Жерар Пике.

Поп иконата беше обвинена, че е живяла в каталунската столица между 2012 и 2014 г., без да е плащала местния данък "лукс". Съдията осъди Шакира на 3 години затвор - по 6 месеца за всяко от шестте обвинения, по които тя се призна за виновна. Присдата ѝ беше заменена с глоба от 7 милиона евро.

И тъй като въпросния данък го няма в Мадрид, адвокатът заяви, че ако клиентката му се бе влюбила не в Жерар Пике, а в бившия му съотборник в националния тим - Серхио Рамос, тя щеше да си спести милиони евро.

"Влюбването на Шакира ѝ струваше 120 милиона евро. За нея щеше да е по-добре да се влюби в Серхио Рамос вместо в Жерар Пике, защото щеше да ѝ струва много по-малко.

Мисля, че можехме да спечелим, но Шакира реши да направи сделка. за международните артисти е много трудно да се справят с данъците. Къде живеят, ако пътуват през целия си живот? Например през 2011 г. Шакира отиде на световно турне и посети 74 страни", заяви Молинс, цитиран от "The Sun". А ето как самият Рамос разстрои допълнително Жерар Пике. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички