Пике намери странно обяснение на неубедителните изяви на Барселона, Шави е виновникът


Пике намери странно обяснение на неубедителните изяви на Барселона, Шави е виновникът
Снимка: Instagram

2205 0

Бившият капитан на Барселона Жерар Пике заяви, че големият проблем на тима в момента е характерът на техния треньор. Пике и Шави Ернандес са бивши съотборници, носиха екипа на каталунците в периода 2008-2015 година.

Припомняме, че Барселона не играе убедително в последно време, а в испанските медии се появиха и спекулации за раздяла с легендарния халф.

Според Пике Шави е много принципен човек и за него е важно да убеди събеседника си, че е прав. Заради това той постоянно спорел с журналисти, което се отразявало на отбора.

"Разбирам хората, които наричат това извинения. Но всеки се държи така, както е свикнал и му е удобно. Проблемът е, че Шави лесно се ядосва. Някои журналисти разбраха това. Те изнервят треньора и това се отразява на представянето на отбора. Това поведение може да се превърне в проблем", коментира бившият защитник. Друг бивш капитан на Барселона пък наскоро защити Шави. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички