"Сега съм в етапа на оцеляване" - Шакира призна, че още преживява раздялата с Пике


"Сега съм в етапа на оцеляване" - Шакира призна, че още преживява раздялата с Пике
Снимка: Getty Images

5312 0

Колумбийската звезда Шакира даде интервю за Billboard, където отново бе засегната и раздялата ѝ с Жерар Пике. Тя разказа живота си в Маями и как двете ѝ деца - Саша и Милан, се адаптират към новия си живот.

Нови размисли за радялата с Пике

"Чувствам се като котка, която има повече от девет живота. Всеки път, когато си помисля, че няма да се оправя, внезапно получавам втори дъх. Минах през няколко етапа: отричане, гняв, болка, разочарование, повече гняв, повече болка. Сега съм в етапа на оцеляване, просто издигам главата си над водата. И това е етапът на мислене, на наистина усилена работа. И когато имам време с децата си, наистина го прекарвам с тях", сподели певицата.

Според нея тя все още преживява раздялата, но вече се чувства по-добре. "Все още съм в период на размисъл. Все още прогонвам някои демони. Последните, които ми останаха“.

В интервюто тя споменава синовете си Саша и Милан: "Нещата им се случват много добре, те харесват това. В Барселона те носеха бремето да бъдат "деца на... знаменитости" и медийната ситуация беше трудна за тях. На прага ни имаше папараци всеки ден. Тук те са нормални деца, които се радват на нормален живот. Училището трябва да бъде именно това: сигурно убежище, където могат да бъдат себе си. И тъй като са общителни и доста отворени, за тях беше лесно да се адаптират". Само преди няколко месеца пък фенове на Шакира опитаха да ядосат Пике и той не успя да произнесе своя реч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички