"Не ме понасяше, защото бях по-близък с Шакира": Журналист с признание за "ревнивия" Пике


"Не ме понасяше, защото бях по-близък с Шакира": Журналист с признание за "ревнивия" Пике
Снимка: Instagram

1763 0

Испанският журналист Жорди Мартин отново се заяде легендата на Барселона Жерар Пике. Той твърди, че бившият футболист не може да го понася, защото е близък с бившата му половинка Шакира.

Пике и новата му партньорка Клара Чиа Марти подадоха ограничителна заповед срещу журналиста за множество нарушения на неприкосновеността на личния живот.

Журналистът коментира съдебните разпореждания и твърди, че бившият футболист на Барселона просто е дребнав и не му позволява да си върши работата.

"Той не ме понася, защото винаги съм бил по-близък с Шакира. Винаги съм се позиционирал с Шакира в предаванията за Латинска Америка, с които си сътруднича. Мисля, че всичко идва от там. Но искам да направя нещо много ясно: аз просто си върша работата и в този случай това е да снимам по обществени пътища много известен герой, който генерира милиони заглавия в медиите, герой, който предизвиква голям медиен интерес", заяви Мартин за "La Vanguardia".

Всяка една стъпка на Пике в Испания е добре документирана от Мартин, който е в сянката на легендата на Барселона от години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Разкриха тарифата на любимата на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички