СНИМКИ: Звездното попълнение на Ливърпул Мак Алистър заряза гаджето си заради нейна приятелка


СНИМКИ: Звездното попълнение на Ливърпул Мак Алистър заряза гаджето си заради нейна приятелка
Снимка: Instagram

11915 0

Коравосърдечен се оказа най-новият футболист на Ливърпул - Алексис Мак Алистър. Полузащитникът е зарязал приятелката си Камила Маян, за да се хване с нейната близка приятелка Айлен Кова, съобщава журналистката Марсела Таура.

Аржентинецът е зарязал Камила само 6 дни след като стана световен шампион с "гаучосите" на Мондиала в Катар. Тогава аржентинката публикува няколко снимки как празнува триумфа със своя любим. Няма и седмица след това любовта им е свършила.

24-годишният Алексис е решил да започне връзка с Кова, която Маян определя като своя близка приятелка. Футболистът се показа с новата си през месец май, като беше сниман прегърнат с нея на сватбата на Лаутаро Мартинес и Агустина Гандолфо.

Изоставената Камила споделя, че се е почувствала като намушкана с нож. "Това беше предателство. Всичко, което се случи, надмина и най-лошия ми кошмар. Никога не бих си представила толкова много негативни неща за толкова близък човек", казва момичето. А ето защо колега заряза една от най-секси футболистките - Алиша Леман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички