СНИМКИ: Футболист заряза една от най-красивите футболистки, причината е объркваща


СНИМКИ: Футболист заряза една от най-красивите футболистки, причината е объркваща
Снимка: Getty Images

10519 0

Нападателката на Астън Вила и Швейцария - Алиша Леман, за радост на 11-те си милиона последователи в Instagram, остана свободна, след като се раздели с гаджето си. 23-годишната красавица, която е една от най-горещите в своя спорт, вече не е заедно със съотборника си, но от мъжкия тим на Вила - Дъглас Луис, съобщават британски медии.

Любопитното е, че за раздялата с русокосото изкушение е настоял Луис, а причината е любопитна. Конфликтът между влюбените е започнал, след като Алиша е приела да се снима за календар за 2023 година. Футболистът не е бил съгласен любимата му да се снима в оскъдно облекло и да споделя с всички своите прелести, макар и на снимка.

По този повод двамата са се скарали, а после са се разделили. Леман не е размислила, а се е снимала за календара, който може да бъде притежание на всеки, който плати 30 паунда за него. Ако искате календар с автограф, трябва да броите 50 паунда.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА СЕКСАПИЛНАТА АЛИША ВИЖТЕ ТУК

Алиша Леман играе за Астън Вила от 2021 година и е вкарала 3 гола. За Швейцария има 34 срещи и 7 гола. Към момента красивата спортистка се готви за подновяването на сезона, а по снимките, които публикува в мрежата, не личи по нищо, че страда за раздялата с Луис. А ето коя футболистка се ядоса, че я смятат за най-секси в спорта. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички