Дъщерята на Ванко 1 към Благо Джизъса: Не искам да виждам името си до твоето в медиите!


Дъщерята на Ванко 1 към Благо Джизъса: Не искам да виждам името си до твоето в медиите!
Снимка: Instagram

12966 0

Преди няколко дни Благой Георгиев обяви на всеослушание, че е влюбен в Ивана Главчева - дъщерята на приятеля си Ванко 1. Младата дама обаче не само не е отговорила на чувствата на плейбоя, но и му е казала болезнени за егото му думи, твърди "Флагман".

Брюнетката, която изглежда досущ като съпругата на Георгиев по документи - Полина Стоянова, е помолила в личен разговор бившия футболист да не споменава името ѝ публично редом до своето, особено пред медиите, твърди източникът.

Според информацията Главчева е бясна, че в момента всички я обсъждат като поредната лековерна жена, която Джизъса ще използва известно време и ще зареже. Самата Ивана не отвръщала на чувствата на Благой, а и с парите на баща си не се нуждае от него, за да я издържа.

"Ивана познава доста мъже от неговия типаж, за да ѝ е ясен от самото начало", коментират запознати пред изданието. И допълват, че брюнетката е обявила на палавия Благой, че могат да бъдат само приятели. А ето каква жена си търси Благой след раздялата със съпругата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички