Свързват Благой Георгиев с дъщерята на Ванко 1, рапърът разясни така ли е


Свързват Благой Георгиев с дъщерята на Ванко 1, рапърът разясни така ли е
Снимка: Facebook

9692 0

Бившият футболист Благой Георгиев е бил свързван от слуховете, че има връзка с дъщерята на рапъра Ванко 1 - Ивана. Момичето, което много прилича на последната съпруга на Джизъса, е на 20-ина години.

Клюката гласи, че татуираният любовчия редовно отскачал до Пловдив, където живее брюнетката, за да се вижда с нея. Двамата наемали хотел, за да се усамотят и скрият от любопитни очи.

"Дъщеря ми Ивана няма връзка с Благой Георгиев. Няма нищо вярно в това. Ивана не ми е казвала да е с него. Не знам откъде тръгна този слух", заяви рапърът пред "България Днес".

Той разкри, че Георгиев наистина редовно посещава Пловдив, но не заради Ивана, а за да си оправи зъбите при татко ѝ, който е зъболекар по професия.

"От 2-3 седмици работя по усмивката на Благой. Идва, ако не всеки ден, то поне през ден. Зъбите на Благо са ми приоритетни. Правим му ги от цирконий. Вече ги оправихме и усмивката му е номер 1", похвали се Ванко 1 пред изданието. А ето с коя певица беше свързван Благой Георгиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички