Заради обвинението в изнасилване: Прекратиха рекламна кампания с Неймар

Проблемите на Неймар в личния живот започнаха сериозно да се отразяват и върху професионалните му ангажименти. Мастъркард спря рекламната си кампания, включваща бразилската звезда, след като жена го обвини в изнасилване в парижки хотел.

Според информацията в изданието, Мастъркард е казал в свое изявление, че няма да включва Неймар в рекламната си кампания, докато случаят не бъде изяснен. "Имаме планирани редица реклами, които да направим заедно по време на Копа Америка, но трябваше да вземем решение да отстраним Неймар от тях. Докато не бъде изяснен случаят", се казва в изявлението. 

Разкритие: В Бразилия съдят "жертвата" на Неймар за неплатен наем

Интересни подробности излязоха около бразилския модел, която обвини суперзвездата Неймар в изнасилване. Оказва се, че госпожица Нахила Тринидад д...

Нападателят на ПСЖ отрече да е изнасилвал жената и заяви, че тя се е опитала да го изнуди. Въпросното лице от женски пол се появи по бразилска телевизия в сряда и каза, че футболистът я е изнасилил. До какъв пореден проблем за бразилеца може да доведе това обвинение вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!