До "изнасилването" от Неймар се стигнало, защото не носел кондом?


До "изнасилването" от Неймар се стигнало, защото не носел кондом?
Снимка: Getty Images/Guliver

25401 0

Бразилката, която иска да съди Неймар за изнасилване, разкри защо се е стигнало до това да откаже секс на футболиста. Както е известно, 26-годишният модел призна, че е искала интимност със звездата, но впоследствие се е стигнало до изнасилване и агресия. Жената, чието име е Нахила Тринидад Мендес де Соуса, говори пред вторият по големина бразилски телевизионен канал "SBT".

"Когато започнахме да се целуваме и галим, аз го попитах дали носи презерватив. Той каза "не", така че аз заявих, че нищо няма да се случи, защото не можем. Той нищо не отговори. Ние продължихме, той ме обърна и започна акта, а аз го помолих да спре. А когато извършваше акта, ме удряше по дупето бурно. След това аз се обърнах, всичко беше много бързо и си тръгна. Това се случи", заяви блондинката.

Онези, които смятат, че историята за изнасилването е изфабрикувана и подкрепят Неймар, казват, че не са виждали друг насилник да бъде бит сам по себе си. Някои от тях отбелязват, че г-ца Де Соуза дори му е посегнала с нещо, което прилича на бутилка вино. До какъв пореден проблем за бразилеца може да доведе това обвинение вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички