ВИДЕО: Харисън спретна кофти номер на Григор след боя над Гофен


ВИДЕО: Харисън спретна кофти номер на Григор след боя над Гофен
Снимка: Gulliver/GettyImages

3118 0

След страхотния си успех срещу Давид Гофен вчера и класирането за полуфиналите в Лондон, Григор Димитров преживя и най-странното интервю в кариерата си. Причината за това бе, че американецът Райън Харисън, който участва в турнира на двойки, спретна забавен номер на българския тенисист.

Харисън се бе наговорил с репортера на АТР и му диктуваше какви въпроси да задава на Гришо в интервюто след двубоя.

"Разочарован ли си, че въпреки двете победи, все още не си сигурен за полуфиналите?", започна репортерът. Обърканият Димитров се замисли, след което отговори: "Мисля, че вече се класирах за полуфиналите".

Вторият въпрос бе още по-добър: "Кога точно реши да станеш тенисист, вместо модел?". "Модел? Не съм имал такива намерения. Трябва да питате родителите ми", отговори шашнатият Димитров.

Нещата обаче станаха още по-тежки за него, когато репортерът го накара да изпее "I want it that way" на Бекстрийт бойс. С неохота Григор се съгласи и запя припева на популярната песен, но бе скастрен от репортера: "Това хич не бе добре".

В този момент Хариъсн излезе от задната стаичка и Димитров разбра, че му е бил спретнат номер и се разсмя. "Това бяха най-ужасните въпроси, наистина", коментира той.

По-късно хасковлията даде и истинско интервю за АТР, в което сподели, че мачът срещу Гофен е може би най-добрият му за годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички