ВИДЕО: Харисън спретна кофти номер на Григор след боя над Гофен

След страхотния си успех срещу Давид Гофен вчера и класирането за полуфиналите в Лондон, Григор Димитров преживя и най-странното интервю в кариерата си. Причината за това бе, че американецът Райън Харисън, който участва в турнира на двойки, спретна забавен номер на българския тенисист.

Харисън се бе наговорил с репортера на АТР и му диктуваше какви въпроси да задава на Гришо в интервюто след двубоя.

Григор ни умили: Горд съм, че съм българин, от нищо българско не ме е срам!

Григор Димитров продължава да показва гордост от българския си произход, колкото повече влиза в блясъка на прожекторите по време на Финалния Маст...

"Разочарован ли си, че въпреки двете победи, все още не си сигурен за полуфиналите?", започна репортерът. Обърканият Димитров се замисли, след което отговори: "Мисля, че вече се класирах за полуфиналите".

Вторият въпрос бе още по-добър: "Кога точно реши да станеш тенисист, вместо модел?". "Модел? Не съм имал такива намерения. Трябва да питате родителите ми", отговори шашнатият Димитров.

Нещата обаче станаха още по-тежки за него, когато репортерът го накара да изпее "I want it that way" на Бекстрийт бойс. С неохота Григор се съгласи и запя припева на популярната песен, но бе скастрен от репортера: "Това хич не бе добре".

В този момент Хариъсн излезе от задната стаичка и Димитров разбра, че му е бил спретнат номер и се разсмя. "Това бяха най-ужасните въпроси, наистина", коментира той.

По-късно хасковлията даде и истинско интервю за АТР, в което сподели, че мачът срещу Гофен е може би най-добрият му за годината.

Още по темата

Please select answer!