Разследват "насилената" от Неймар за изнудването му

Бразилският модел Нахила Триндад, която обвинява суперзвездата Неймар в изнасилване, е разследвана от полицията в Сао Пауло за изнудване. "Mundo Deportivo" съобщава, че обявилата се за жертва жена е искала пари от футболиста и баща му, за да не публикува видеото, записано в хотелската стая по време на нощта ѝ с Неймар.

Звездата на Пари Сен Жермен и баща му твърдели, че са били подложени на изнудване от страна на Нахила и първият адвокат, нает да я защитава в обвиненията срещу Неймар. Припомняме, че той, както и вторият защитник на блондинката, се отказаха да работят с нея.

Адвокатът на "изнасилената" от Неймар е откраднал изобличителното видео?

Адвокатът, който се занимаваше с делото на модела Нахила Де Соуса срещу футболната звезда Неймар - Данило Гарсия Андраде, е прекратил сътрудничес...

Испанското издание също така съобщава, че въпросното видео вероятно е записало целия сексуален акт между двамата, състоял се в хотелска стая в Париж през месец май. Нахила настоява, че тогава е била изнасилена и физически насилена, докато футболната звезда твърди, че всичко, случило се между тях, е било по взаимно съгласие. Вижте в този материал какво каза за акта с бразилката самият футболист.

Още по темата

Please select answer!