Основи на здравословното хранене от Vitelica


Основи на здравословното хранене от Vitelica
Снимка: Vitelica

1045 0

Нашето хранене е в основата на един здравословен и активен живот. Но ускореното темпо, тоталната заетост и стресовете се отразяват неблагоприятно върху качеството на хранителния режим на всеки един от нас. 

Помислете си, толкова ли е добро вашето хранене? Колко често консумирате фастфуд и полуготови храни? Знаете ли, какво количество скрита захар и транс-мазнини се съдържат в продуктите на рафтовете в магазините? Напълно ли се доверявате на това, което производителите пишат върху етикетите?

Много често производителите на храни, въпреки законите и разпоредбите на Европейския Съюз мълчат относно вредните вещества и консервантите в състава на това, което ние използваме в храната си. Повечето от тези съставки имат свойството да остават в организма и с течение на времето да причиняват сериозни проблеми със здравето.

Днес, контролът за правилното и безопасно хранене се поема от международната компания VITELICA! 

Специалистите на компанията са направили истински пробив в областта на правилното хранене, представяйки една ултрамодерна разработка - вкусен, бърз и балансиран смарт коктейл VIA ENERGY! 

Това е абсолютно нов подход към храненето, който позволява да се подобри здравето и качеството на живот! 

VIA ENERGY -  пълноценна храна, която дава усещане за приятна ситост през целия ден!  

Още през първата седмица VIA ENERGY нормализира обменните процеси, като стимулира активно изгарянето от мазнините (включително и от висцералната мастна тъкан).  

Висококачествен протеин в нужното количество поддържа мускулите в тонус и подобрява състоянието на организма на клетъчно ниво, подобрява състоянието на ноктите и косата. 

Полезните мастни киселини нормализират хормоналния фон (особено при жените), помага при свалянето на излишните килограми, причинени именно от хормонални нарушения. 

А правилните въглехидрати ще Ви дадат заряд с енергия и ще Ви гарантират ситост до следващото хранене, без да предизвикват резки скокове на кръвната захар. 

Можете да пиете коктейла вместо или заедно с основните хранения, и да бъдете напълно сигурни, че си осигурявате правилния баланс от калории, макро - и микроелементи! Нито един продукт от магазина не може да се похвали с такава богата хранителна стойност и полза за човека!

Спортът е гласната съставка на здравословния начин на живот. Ако все още не тренирате, то вече е крайно време да започнете! За начало започнете да правите леки упражнения вкъщи. Няма да успеете да се огледате, и вече след третата тренировка ще почувствате прилив на жизнена енергия. След всяка тренировка, не забравяйте да пиете малко VIA ENERGY, за да запълните баланса от хранителни вещества в организма и да получите достатъчно протеини за растежа на мускулите.

С една дума, VIA ENERGYтова е най-умната пълноценна храна, създадена специално за тези, които се грижат за здравето си! Започнете днес, и Вие ще бъдете възхитени от резултата! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички