Ограбили Винъс Уилямс по време на US Open


Ограбили Винъс Уилямс по време на US Open
Снимка: Gulliver/GettyImages

1065 0

Американската тенисистка Винъс Уилямс стана жертва на грабители, които проникнаха в дома й и отнеха пари и скъпоценности за сумата от 400 000 долара. Инцидентът е станал в периода между 1 и 5 септември, когато 37-годишната състезателка играеше на Откритото първенство на САЩ в Ню Йорк, но става обществено достояние едва сега, съобщава АР.

Имението на Уилямс се намира в добре охраняван район в Палм Бийч Гардънс в щата Флорида, разположено е на територия от 1000 квадратни метра. Закупено е през 2000 г., а сега стойността му е около 2,3 млн. долара. Полицията досега не е успяла да издири престъпниците и задържани няма. За кражбата първо съобщи WPEC-TV, а после информацията бе потвърдена от местните власти.

Полицията в Палм Бийч Гардънс за втори път в рамките на пет месеца не разгласява публично инцидент с участието си на Винъс, преди медиите да научат за него. През юни тя бе замесена в автомобилна катастрофа, вследствие на която почина 78-годишен мъж. Тогава сайтът TMZ оповести новината три седмици след катастрофата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички