Известен порноактьор защити Роналдо от обвиненията в изнасилване

Италианският порноактьор Роко Сифреди изказа подкрепата си към звездата на Ювентус Кристиано Роналдо, който бе обвинен в изнасилване от американката Катрин Майорга.

"Не вярвам на истории, когато момичета казват, че ги е изнасилил някой много известен. Не мисля, че Роналдо е чудовище. Той не е такова копеле, че да изнасили някого", заяви Сифреди, цитиран от "Mundo Deportivo".

Коя е Катрин Майорга, която е на път да съсипе Роналдо?

Катрин Майорга е една от най-обсъжданите американки в Европа и по света, след като обвини суперзвездата във футбола Кристиано Роналдо в изнасилва...

НЯКОЛКО ФАКТА, КОИТО ОБОРВАТ "ИЗНАСИЛВАНЕТО" НА МАЙОРГА ОТ РОНАЛДО

"Кристиано обича живота и му харесва да му се наслаждава. Той не е такъв, какъвто се опитват да го изкарат, като го обвиняват в изнасилване", добави актьорът, който призна, че се е срещал с петкратния носител на "Златната топка".

Както е известно, адвокатът на Майорга разкри, че 34-годишната американка не е единствената, която обвинява португалската звезда в посегателство. Според юриста още три жени са се свързали с него, за да признаят за идентични негативни преживявания с Роналдо в миналото. Самият футболист твърди, че е невинен и Майорга се опитва да си спечели известност на негов гръб.

Още по темата

Please select answer!