Адвокатът на Роналдо "останал доволен" след среща с разследващите


Адвокатът на Роналдо "останал доволен" след среща с разследващите
Снимка: Getty Images/Guliver

3262 0

Световната футболна звезда Кристиано Роналдо и неговите адвокати водят сериозна битка, след като американката Катрин Майорга го обвини в изнасилване, което по думите е станало през 2009 година.

Според последната информация в португалските и италианските медии, адвокатите на Роналдо се срещнали с детективи от полицейското управление в Лос Анджелис, които разследват тези обвинения. След срещата адвокатите са "останали доволни". Питър Кристиансен, който представлява Роналдо, е разгледал обвиненията и след видяното е останал щастлив. 

Според него този случай ще бъде разрешен съвсем скоро и то с положителен резултат. "Тези документи са пълна измислица. Това е планирано действие за дискредитиране на клиента ми. Всичко е изградено върху откраднати и лесно манипулирани цифрови документи. Към 2015 г. десетки юридически лица, включително адвокатски кантори, бяха атакувани в различни части на Европа. Електронните им данни бяха откраднати от киберпрестъпници", заяви наскоро Кристиансен в своя изявление.

Коя е жената, която се опитва да съсипе Кристиано Роналдо с тези обвинения - може да прочетете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички