Скандал! Продават "секс" бисквити, посветени на изнасилването на Роналдо (СНИМКИ)


Скандал! Продават "секс" бисквити, посветени на изнасилването на Роналдо (СНИМКИ)
Снимка: Gettyimages.com

3962 0

Изключителен скандал се разраства в Англия, а в неговия център е кафе в Уорчестър, което за изненада на своите клиенти пусна в продажба бисквити, посветени на "изнасилването" на Кристиано Роналдо.

Както е известно, скоро започва дело срещу португалската суперзвезда, в което той е обвинен, че е изнасилил американския модел Катрин Майорга. Това накара спонсорите му да се отдръпнат от него до доказването на неговата невинност (или че е виновен). Но това, което се случва в Англия, потресе както феновете на Роналдо, така и обикновени граждани.

В кафе "Нашия вкус на Португалия" в Уорчестър собственикът Жозе Гонсалвеш пусна в продажба бисквити, които са във формата на двойка, които правят секс. Самите сладки изделия са наречени "Бисквити Роналдо", като са посветени на историята как Роналдо изнасилил американката в позата, изобразена на самите бисквити. Ето ги и тях:

"Не можах да повярвам на това, което виждам. Това е изключително гнусно", каза координадорката на "Thе Glade" - организация, която се занимава с борба срещу сексуалното насилие. "Няма никакво оправдание за подобно действие. Това е разочароващо и вбесяващо - не мога да разбера как някой си е помислил, че това е добра идея", казва още тя.

Собственикът на кафенето първоначално се защити, казвайки че всички се подиграват на Кристиано Роналдо за обвиненията. В последствие обаче собственикът публикува официално извинение за действията си и спря продажбата на въпросните бисквити, след като беше залян от хиляди злостни коментари за безумието, което е извършил. Междувременно в Герамния разкриха точно как е било извършено изнасилването, а разказът е на самият Роналдо - вижте повече подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички