Няколко факта, които оборват "изнасилването" на Майорга от Роналдо

В разгара на скандала с обвинението в изнасилване срещу Кристиано Роналдо започнаха все по-често да се чуват и думи на подкрепа към звездата на Ювентус. Руската медия "Football HD" пусна материал изцяло в защита на петкратния носител на "Златната топка".

Сред мотивите са фактът, че потърпевшата Катрин Майорга по това време е работела не просто като хостеса в Лас Вегас, а по-конкретно е забавлявала богатите гости в нощните клубове. Подразбира се, че тя е привличала гостите с външния си вид, едва ли с красноречието си. А Лас Вегас е известно място за хазарт и разврат. А работната униформа на Катрин често е била просто бельо.

Коя е Катрин Майорга, която е на път да съсипе Роналдо?

Катрин Майорга е една от най-обсъжданите американки в Европа и по света, след като обвини суперзвездата във футбола Кристиано Роналдо в изнасилва...

ИЗЧЕЗНАЛО Е БЕЛЬОТО НА АМЕРИКАНКАТА ОТ НОЩТА С РОНАЛДО

Друг мотив да се мисли, че обвиненията са изфабрикувани, е фактът, че жената освен че се прегръща с Роналдо и танцува с него, отива с него в хотела му, дори приема да влезе с него в джакузито, като смени роклята си с негови дрехи. Все пак го вижда за първи път и не знае на какво е способен и кой още ги чака в стаята му в хотела.

Още по темата

Please select answer!