В разгара на скандала с изнасилването босът на Ювентус нарече Роналдо "супергерой"


В разгара на скандала с изнасилването босът на Ювентус нарече Роналдо "супергерой"
Снимка: Guliver/GettyImages

2934 0

Президентът на Ювентус Андреа Аниели заяви, че смята звездата на своя тим Кристиано Роналдо за супергерой. Ръководителят на "бианконерите" направи това заявление в разгара на скандала с обвинението в изнасилване срещу 33-годишния португалец.

"Децата по цял свят искат да виждат супергерои, а Роналдо е един от тях. Ювентус обаче не е само Роналдо. Ние сме колектив, а той е черешката на тортата", заяви Аниели, цитиран от "Football Italia".

УЖАСЪТ НА РОНАЛДО СЕ УМНОЖИ МНОГОКРАТНО: НОВИ 3 ОБВИНЕНИЯ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ

Нападателят по-рано бе подкрепен и от спортния директор на своя тим - Фабио Паратичи. "Ние вече обявихме пълната си подкрепа към нашия играч. Той е голям професионалист, който винаги е бил много активен по социалните въпроси. Съотборниците му го подкрепят. През цялата си кариера той е бил образец за подражание", заяви Паратичи.

Роналдо се присъедини към италианския гранд на 10 юли 2018 година, като подписа 4-годишен контракт. През сезона дотук португалецът записа 9 мача за "Старата госпожа", в които реализира 4 гола и даде 4 асистенции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички