Изумително! Съперникът на Кобрата не е имал гадже досега


Изумително! Съперникът на Кобрата не е имал гадже досега
Снимка: Getty Images/Guliver

1946 0

Съперникът на Кубрат Пулев в голямата боксова битка тази вечер - Хюи Фюри, никога не е имал гадже. Той е жертвал личния си живот заради кариерата си, по съвет на баща си, както сам признава.

"Искаше се да дам сърцето и душата си, за да стигна до тук. И аз жертвах всичко. Не съм имал тийнейджърски живот, не съм пил и не съм имал приятели. Обучавам се за професионалист от най-ранна възраст", сподели Фюри, цитиран от express.co.uk.

"Никога не съм имал приятелка. Винаги съм съсредоточен върху бокса, защото баща ми ми каза: "Жените и боксът не вървят ръка за ръка", сподели още британецът.

Това е изумително признание, предвид факта, че Фюри е на 24 години. Както е известно, съперникът му Кубрат Пулев е в дългогодишна сериозна връзка с попфолк певицата Андреа. Възможно е нещата да са се променили, предвид това, че признанието е направено през 2017 година. Но фактът, че целите на Хюи Фюри растат оттогава насам ни кара да се съмняваме, че той си е хванал гадже.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вижте тази публикация в Instagram.

Me & my beautiful sister ❤️

Публикация, споделена от Hughie Fury (@hughiefury) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички