И The Sun обърна внимание на Андреа: Зашеметяваща е


И The Sun обърна внимание на Андреа: Зашеметяваща е
Снимка: Facebook

5430 0

Остават броени часове до една от най-важните битки за Кубрат Пулев в последните години, изключвайки тази с Валдимир Кличко. Българинът ще се изправи срещу Хюи Фюри в зала "Арена Армеец" и победителят ще има възможността да стигне до мач с Антъни Джошуа за световната титла. 

Освен в България, милиони фенове на бокса по света също ще следят срещата довечера. Британското издание The Sun също обърна внимание, като публикува материал, посветен Кубрат Пулев с най-важните неща от неговата кариера и срещите, които е имал до този момент. 

Вижте тази публикация в Instagram.

🐰

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

Освен това от изданието не подминават и личния живот на Кобрата, като обясняват за отношенията му с певицата Андреа. "Докато той е един от най-известните спортисти, приятелката му също е звезда и е поп-фолк изпълнителка. Зашетяващата певица има над 30 награди в кариерата си, а като тийнейджърка е печелила и конкурси за красота. Издава 4 албума, като първият е през 2008 година, а посленият през 2012 година", пише The Sun. 

Вижте тази публикация в Instagram.

💝

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички