В колко часа започва битката Кубрат Пулев - Хюи Фюри?


В колко часа започва битката Кубрат Пулев - Хюи Фюри?
Снимка: БГНЕС

14613 0

Часът на истината за Кубрат Пулев настъпи. Тази вече Кобрата ще излезе за трети път пред родна публика, като и препятствието му ще е най-трудното на родна земя до този момент. 

Българинът ще се бие срещу Хюи Фюри, като при победа ще има възможност да стигне до мач за световната титла срещу Антъни Джошуа. Началният час на битките в зала "Арена Армеец" е в 19:30 часа. Докато Хюи Фюри е едва на 24 години и евентуално поражение не означава край на пътя към световната корона, то за българина усещането е, че моментът е сега или никога.

Кобрата има още няколко много силни години на световната сцена, но все пак е на 37 години и, ако се наложи отново да изкачва стълбата към претендентското място на IBF, следващият му шанс може да дойде или твърде късно, или никога. Кулминацията на ринга се очаква да е в малко след 23 часа или по-точно в 23:15 часа, когато Пулев и Фюри ще се изправят един срещу друг.

Гоцев: Кубрат ще спечели от мач с Джошуа 6 пъти повече отпреди година

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички