Три незабравими хеттрика, които може да не помните, но историята не забравя (ВИДЕО)


Три незабравими хеттрика, които може да не помните, но историята не забравя (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2529 0

Легендата на европейския футбол - Луис Суарес, избухна с хеттрик за новия си тим Гремио във финала за местната Суперкупа срещу Сао Луис, като неговите попадения до голяма степен предрешиха крайния развой на срещата, а именно 4:1.

Именно действията на уругваеца, които може да видите във ВИДЕОТО, дадоха повод за справка, кои други суперзвезди вкарват хеттрик още в дебюта си за новия тим, какъвто е и случаят с бившия нападател на Барселона и Атлетико Мадрид.

Един от по-скорошните подобни развои са не на кого да е, а на вездесъщия Ерлинг Холанд, който мачкаше по терените в Бундеслигата, а при трансфера му на Острова имаше съмнения по какъв начин ще потръгне кариерата му във Висшата лига.

И докато той започна смело и в непознатата до скоро страна, той направи официалния си дебют с хеттрик по немските терени с Борусия Дортмунд. Тогава той е едва 19-годишен, но съумява да отбележи три гола във вратата на домакина Аусбург.

В крайна сметка срещата от Бундеслигата свършва с победа за германския колос с 5:3, а освен, че попаденията на норвежеца носят победата за Борусия, то те биват отбелязани в рамките на 20 минути.

Подобна е ситуацията и с още един футболист на Борусия Дортмунд от близкото минало - Пиер-Емерик Обамеянг, който също дебютира с хеттрик и то не срещу кого да е, а отново срещу Аугсбург. 

Тогава "жълто-черните" отново са на визита, а те побеждават и без да допуснат попадение - 4:0. Във въпросния двубой от миналото десетилетие крайният успех е оформен от Роберт Левандовски, който дълбоко в последните минути на срещата бележи от дузпа. 

Вижте и съвсем скорошният хеттрик на Алер, който вкара три гола за 7 минути, след като победи рака!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички