С разпусната коса и за модно списание: Холанд посочи медиатцията като голямата си тайна за успеха


С разпусната коса и за модно списание: Холанд посочи медиатцията като голямата си тайна за успеха
Снимка: Getty Images

3276 0

Звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд влезе в неочаквана роля, далеч от футболния терен. 21-годишният играч "изгря" на корицата на списание GQ, където е с разпусната коса и в доста нетипичен стил.

На един от кадрите Холанд позира, докато носи пуловер за 690 паунда и сив блейзър за 2000 паунда, разкрива "The Sun".  След това на друга снимка бившият играч на Борусия Дортмунд  изненадва с отворено яке за 3800 паунда и пуловер за 325 паунда, както и огърлица.

В интервю за списанието разказва колко внимание отделя на психическата подготовка преди двубоите. "Вярвам, че това е много добро нещо. Опитвам се да не мисля твърде много и да се отпусна. Стресът не е добър за никого. Мразя да съм стресиран и се опитвам да не изпадам в подобно състояние. Ключът на медитацията е да се освободиш от подобен вид мисли. Това е строго индивидуално", разкрива Холанд.

Той допълни, че неговата цел е да спечели Шампионска лига със Сити и се надява да направи разликата за отбора във всеки един двубой. От началото на сезона нападателят има 33 гола в 30 двубоя. А кой е "виновникът" за трансфера му в "гражданите" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички