Звяр! Луис Суарес избухна с хеттрик и донесе първи трофей на Гремио (ВИДЕО)


Звяр! Луис Суарес избухна с хеттрик и донесе първи трофей на Гремио (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3328 0

Легендата на Ливърпул и Барселона - Луис Суарес, показа за пореден път защо бива определян от мнозина като един от най-добрите централни нападатели на нашето време.

35-годишният уругваец реализира хеттрик в дебюта за новия си Гремио, помагайки на отбора да грабне първия си за сезона трофей. "Трикольорите" триумфираха за Суперкупата след успех над Сао Луис.

Бившият голмайстор на мърсисайдци и каталунци откри резултата още в 5-ата минута, прехвърляйки по страхотен начин противниковия вратар. Съперникът изравни 9 минути по-късно, но Суарес отвърна с нови две попадения до края на първото полувреме.

Двубоят завърши при резултат 4:1, което направи дебюта на уругвайския ас в Гремио страхотен. Той подписа двугодишен договор с отбора малко преди края на 2022-а година.

Суарес бе разочарован от представянето си на Световното първенство в Катар, където родината му беше елиминирана още в групите. Въпреки това, към момента той не се е оттеглил от националния отбор. Следващия голям турнир пред него се явява Копа Америка през 2024-а година.

Ето с кого в Англия сравняват Суарес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички