Скандалът, който едва не коства всичко за Кубрат Пулев в бокса


Скандалът, който едва не коства всичко за Кубрат Пулев в бокса

6544 0

Преди 7 месеца Кубрат Пулев не срещна много трудности в двубоя срещу Богдан Дину, но истинските проблеми започнаха след мача. Докато даваше интервю след победата, българският боксьор си позволи в изблик на емоция да целуне едрогърдата репортерка и това бе запечатано на телефона ѝ.

Впоследствие, след като репортерката, чието име е Дженифър Равало или Джени Суши, качи видеото в Ютуб, а мнозина реагираха негативно на видяното. Това подучи американката да се възползва от тази целувка и да обяви, че е станала жертва на сексуално насилие. Впоследствие избухна скандал, Пулев бе обявен за насилник и лицензът му да се бие в Калифорния бе отнет.

Заради случилото се, което боксьорът и екипа му видяха като постановка, Пулев бе наказан за 3 месеца без право да се бие в щата, трябваше да плати глоба в размер на 2500 долара и да премине курс срещу сексуалните посегателства. След преминаването му лицензът му бе възстановен.

БОБ АРЪМ ИЗОБЛИЧИ ДЖЕНИ СУШИ: ПЪРВО Ѝ ОТКАЗАХМЕ АКРЕДИТАЦИЯ, ТЯ ПОТЪРСИ ОНЗИ ВЕСТНИК, ЗА ДА ВЗЕМЕ

Покрай скандала обаче Кобрата придоби огромна популярност в САЩ, а Суши - и по света. Заради отнетия лиценз обаче българинът се размина с възможността да се бие с Антъни Джошуа на първи юни. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Радослав Цонев - един чист неизказан талант, лъв и бомбаджия в Италия

  В последните 4 години полузащитникът Радослав Цонев кръстосва италианските терени и, тъй като игра...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама