Кубрат Пулев отпадна като съперник на Джошуа на 1-ви юни


Кубрат Пулев отпадна като съперник на Джошуа на 1-ви юни
Снимка: Guliver/GettyImages

3128 0

Българската звезда в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, няма да получи шанса да се бие за световната титла на IBF срещу Антъни Джошуа на 1-ви юни тази година. Това стана ясно, след като журналистът Майкъл Бенсън от talkSPORT публикува в Туитър списък от 6 имена, измежду които се избира за следващ съперник на британеца.

Списъкът с имената е предоставен от промоутъра на Джошуа Еди Хърн. Става дума за следните бойци: Анди Руиз-Джуниър, Луис Ортиз, Майкъл Хънтър, Мануел Чар, Тревор Брайън и Агит Кабайерл. До няколко дни ще стане ясно кой от тях е избраникът.

Както е известно, на тази дата британската звезда имаше насрочен двубой с американеца Джарел Милър, но той се провали на допинг-тест преди около седмица и отпадна като съперник на Ей Джей.

Най-вероятната причина пък за отсъствието на Пулев в този списък е фактът, че лицензът му да се бие в Калифорния е отнет заради скандала с целувката с репортерката Джени Суши. Съдбата на българина ще се реши на 14 май, когато има насрочено изслушване пред Калифорнийската атлетическа комисия. Какво ще се случи на тази дата според известния боксов експерт Дан Рафаел от ESPN вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички