Джени Суши: Ще го видя Аръм, ако някой кървав гигант го целуне без съгласие


Джени Суши: Ще го видя Аръм, ако някой кървав гигант го целуне без съгласие
Снимка: Getty Images/Guliver

32406 0

Американската "репортерка" Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, остана недоволна от решението на Атлетическата комисия на Калифорния да върне правата на Кубрат Пулев да се боксира в САЩ. Както е известно, комисията бе отнела правата на боксьора, именно защото целуна американката неочаквано след победата си над Богдан Дину в Коста Меса. Суши и адвокатката ѝ Глория Олред настояваха наказанието на Пулев да бъде удължено, а такова да получи и промоутърът му Боб Аръм.

"Г-н Аръм изобщо не се интересува от борбата със сексуалните посегателства. Той наскоро каза, че не вярва, че е сексуално посегателство, ако боксьор с размерите на Пулев сграбчи лицето на репортер, по-ниска с фут от него, и я насили с кървавата си уста. Бих искала да видя дали ще мисли по различен начин, ако един голям, кървав човек, направи същото с него и без негово съгласие", заяви суши-готвачът, цитирана от "Boxing Scene".

Изданието посочва, че в отговор от комисията са ѝ заявили, че Аръм също е минал курс срещу сексуалните посегателства и също като Пулев си е взел урок от случилото се. Според "Boxing Scene" българската звезда се е съгласил да участва във видео кампания за сексуалния тормоз, която комисията обмисля да направи. Пулев е заявил, че е важно хората да знаят, че подобно поведение не е правилно "защото много хора като мен не знаят". Вижте в този материал с какви думи Аръм разгневи Суши и адвокатката ѝ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички