Наистина любов - как отдъхнаха Мария и Григор в Лондон (ФОТОРАЗКАЗ)


Наистина любов - как отдъхнаха Мария и Григор в Лондон (ФОТОРАЗКАЗ)

6953 0

Мария Шарапова и Григор Димитров прекараха няколко дни в Лондон, където репортерка на руско издание вървя по петите им и ги "шпионира". Ето какво видя. 

Миналата седмица 15-милионната армия от поклонници на Мария, измъчвани от слуховете за раздяла с Григор, въздъхна с облекчение: в британски таблоид се появи съобщение, че двойката се е разхождала между лондонските Найтсбридж и Мейфеър. 

Облечени в непринудения шик на богатите хора, Мария и Григор посетиха "Harrdos" (най-известният столичен универсален магазин, в който според легендата нощем се обличала лейди Даяна), меката на авангардната мода Dover Street Market, а също и типичният лондонски атракцион "Sunday Upmarket"- неделният пазар на винтидж рокли и тениски с полуголата Кейт Мос. 

Не мина и без спонсорски ангажименти: и Шарапова, и Димитров се похвалиха с нови маратонки Nike, а Мария посети "Лабораторията на Найк", където сподели своя спортен и моден опит с дизайнера Педро Лоренцо и светския журналист Лу Стопард. 

Също така в Лондон бе представена новата кампания на аромата на "Ейвън" "Luck" , лице на който се явява Шарапова. В нея Мария позира в консервативна рокля на фона на култова червена телефонна кабина.

И накрая Шарапова, като голям фен на изкуството, организира и обиколка по музеите: на изложбата на един от най-важните художници на съвременна Великоритания Трейси Емин Григор хареса нейния неонов надпис ("Душата винаги знае как е правилно"), а Мария хареса портрет на гола жена, озаглавен "Добра червена любов".

В галерия Саачи и на двамата им допадна дворът. 

От Лондон Мария и Григор отлетяха за Калифорния, където посетиха медицински център. До началото на новия сезон остават по-малко от седем седмици. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички